Zoek je een huidspecialist met een microneedling in Rotterdam?

In mijn praktijk kun je terecht voor allerlei verschillende behandelingen voor huidverbetering en -verjonging. Mijn behandeling met de microneedling in Rotterdam is daar een van de meest populaire van, en niet voor niets. Met microneedling kunnen namelijk ontzettend mooie resultaten worden bereikt. De dermapen bestaat uit een kop met allemaal minuscule naaldjes, die onzichtbare gaatjes in de huid prikken. De huid ‘schrikt’ hiervan en gaat aan de slag met het aanmaken van collageen. Het bindweefsel wordt verstevigd en oneffenheden worden opgevuld. Mijn behandeling microneedling in Rotterdam is zo populair omdat ik elke keer opnieuw al na een paar behandelingen prachtige resultaten zie. Het is de perfecte behandeling tegen rimpels, fijne lijntjes, littekentjes en hyperpigmentatie. Ik pas hem dan ook relatief vaak toe en veel mensen komen om de zoveel tijd bij mij terug voor een opfrisser. Het werkt namelijk ook heel mooi preventief!

Neem contact op


Microneedling in Rotterdam tegen acne-littekens

Een van de redenen dat ik mensen mijn behandeling microneedling in Rotterdam aanraad is dat deze fantastisch is tegen littekens van acne. Het is daarbij belangrijk te beseffen dat de acne eerst moet afnemen. Dit doe ik door andere behandelingen toe te passen in mijn schoonheid instituut. Als de huid eenmaal wat rustiger is geworden kunnen we aan de slag met het aanpakken van de littekentjes en grove poriën. Zo werk ik stap voor stap aan een gladdere huidstructuur, waardoor acne niet opnieuw de kop op kan steken. Een behandeling met mijn microneedling in Rotterdam werkt dus niet alleen goed tegen rimpels en littekentjes, maar houdt ook je acne rustig. Als je poriën minder diep zijn ontstaan er immers minder snel puistjes. Het is dus de ideale behandeling om toe te passen nadat we de acne hebben verminderd en je minder tot geen ontstekinkjes meer hebt.

Onze Producten


Welke vormen van huidtherapie bied ik nog meer?

Naast behandelingen microneedling in Rotterdam kun je bij mij terecht voor nog veel meer soorten huidverbetering- en verjonging. Microdermabrasie, mesotherapie of chemische peelings bijvoorbeeld, die ook perfect zijn om een grove huidstructuur te verminderen. In mijn salon bied ik huidtherapie in Rotterdam voor veel uiteenlopende klachten. Ik behandel uiteraard acne, rimpels en littekens, maar ook striae, striemen, cellulitis en huidverslapping. Dit alles doe ik aan de hand van de nieuwste technieken en beste materialen, zodat ik je alleen het beste resultaat kan garanderen. In combinatie met de mooie merken huidverzorging die je bij mij kunt aanschaffen zie je vaak snel resultaat. Ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jouw huid past? Neem dan snel contact met me op, dan vertel ik je alles over de mogelijkheden.

Neem contact op