Welkom bij mijn schoonheid instituut in Rotterdam

Als huidspecialist kan ik je behandelingen op maat bieden die precies passen bij jouw huidtype en wensen. Of je nu graag iets aan je rimpels wilt doen of overmatige acne hebt, ik weet wat je eraan kunt doen. In mijn schoonheid instituut analyseer ik jouw huid tot in detail, waarna ik je een persoonlijk advies geeft met betrekking tot de behandelingen die ik te bieden heb, en dat zijn er veel! Je kunt bij mijn schoonheid instituut terecht voor onder andere microneedling, mesotherapie, microdermabrasie en chemische peelingen, maar ook voor andere vormen van huidverbetering en -verjonging. Als je bij mij terecht komt omdat je iets aan je rimpels of littekentjes wilt doen dan is mijn behandeling microneedling in Rotterdam (oftewel microneedling) echt iets voor jou. De dermapen heeft allemaal minuscule naaldjes die gaatjes door je opperhuid heen prikken. Dit klinkt heel naar maar je voelt er niet zoveel van door de verdovende crème. Je huid wil deze gaatjes ondanks dat je ze niet ziet direct herstellen en gaat het bindweefsel versterken en collageen aanmaken. Het werkt zeer effectief tegen rimpels, littekentjes en huidverkleuringen.

Neem contact op


Schoonheid instituut voor acnebehandelingen

Het maakt niet uit of je nog in je puberjaren zit of reeds volwassen bent, acne is op alle leeftijden heel naar. In mijn schoonheid instituut kan ik je voorzien van een behandeling op maat die niet alleen de acne rustiger maakt, maar ook de littekentjes herstelt. In de regel werk ik eerst aan het verminderen van de acne en daarna aan het verbeteren van het huidoppervlak. De combinatie van de juiste behandelingen en een passende huidverzorging voor thuis levert vaak snelle resultaten op. Mijn doel als huidspecialist is jou snel van je klachten af te helpen en je langdurige resultaten te bieden. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk dat je jouw behandeling in mijn schoonheid instituut als zeer ontspannend ervaart en je echt het gevoel hebt dat je even weg bent van de hectiek van alledag.

Onze Producten


Met welke klachten kun je bij mij terecht?

Je kunt met een breed scala aan huidgerelateerde klachten in mijn schoonheid instituut terecht. Acne en rimpels zijn natuurlijk de meest voorkomende, maar ik behandel ook littekens, zonbeschadiging, striae en zelfs brandwonden. Voor al deze klachten is er een passende behandeling waarmee ik in het verleden reeds mooie resultaten heb geboekt. Wat je klacht dus ook is en wil je huidtherapie in Rotterdam, dan kan ik je in mijn salon verder helpen.

Neem contact op