De opties voor huidtherapie in Rotterdam

In mijn schoonheid instituut kun je terecht voor verschillende vormen van huidtherapie in Rotterdam. Als gediplomeerd huidspecialist voorzie ik u allereerst van een advies op maat aan de hand van een uitgebreide huidanalyse. Uw huid wordt beoordeeld op fijne lijntjes en rimpels, oneffenheden, vochtgehalte en nog diverse andere kenmerken. Ik bepaal vervolgens welke huidtherapie in Rotterdam daar het meest geschikt voor is en vertel u bovendien welke producten daarbij passen. Door de juiste combinatie van schoonheidsbehandelingen en producten voor thuis zult u snel resultaten zien, en dat is precies waar ik het voor doe.

Neem contact op


Huidtherapie in Rotterdam tegen rimpels

Een van de meest voorkomende redenen dat mensen bij mij aankloppen voor huidtherapie in Rotterdam is dat ze hun rimpels en fijne lijntjes willen verminderen. Het is daarvoor allereerst belangrijk dat je veel water drinkt (minstens twee liter per dag) en de juiste crèmes gebruikt. Daarnaast kunnen behandelingen met de dermapen (oftewel microneedling) ontzettend mooie resultaten geven. Ik gebruik deze techniek bij mensen die huidverjonging nastreven en/of littekentjes willen verminderen. Het is een hele populaire huidtherapie in Rotterdam, want hij vernieuwt de huid in de diepte, maar dan zonder de opperhuid te beschadigen. Tijdens de behandelingen in mijn praktijk zorg ik er altijd voor dat je volledig kunt ontspannen en even de hectiek van alledag kunt loslaten. De focus ligt op de behandeling, maar een beetje luxe is altijd welkom, niet? Voor een fijne behandeling met de microneedling in Rotterdam kun je dus in mijn salon terecht.


Onze Producten


Welke huidklachten behandel ik allemaal?

In mijn praktijk bied ik diverse soorten huidtherapie in Rotterdam, die allemaal ontwikkeld zijn met een speciaal doel. Daardoor kan ik een breed scala aan huidklachten behandelen. Je kunt daarbij denken aan standaard klachten zoals rimpels, acne en huidverslapping, maar ik behandel ook de minder vaak voorkomende huidklachten. Hypertrofische littekens bijvoorbeeld, en zelfs brandwonden. Met beiden heb ik veel ervaring en reeds mooie resultaten mogen boeken. Wat ik ook vaak in mijn praktijk zie is diverse vormen van zonbeschadiging. Dit komt vaak voor bij mensen die vaak in de zon zitten of zich vergeten in te smeren. Deze schade kan ik grotendeels herstellen en ik kan je gelijk advies geven met betrekking tot de dagelijkse huidverzorging voor thuis. Of je nu last hebt van rimpels, acne, littekentjes of cellulitis (want ook dat is een huidgerelateerde klacht die ik behandel), de juiste dagelijkse verzorging is heel belangrijk. Daarom verkoop ik in mijn praktijk diverse merken huidverzorging, die je direct na de behandelingen mee naar huis kunt nemen. Daarmee versterk je het effect van die huidtherapie in Rotterdam en geef je je huid wat deze nodig heeft.

Neem contact op