Over Hermitage

Hermitage Schoonheid Instituut

Huidtherapie en huidverbetering in Ridderkerk.

Samenwerken is belangrijk, ook bij het verzorgen en verbeteren van uw huid. Het doel bij Hermitage Schoonheid Instituut is dat uw huid, met de juiste behandeling en de juiste verzorging, zichtbaar verbeterd.

Schoonheidspraktijk in Ridderkerk (dichtbij Rotterdam)

Hermitage Schoonheid Instituut is gevestigd in Ridderkerk, dichtbij Rotterdam. Een prachtige ruimte aan huis waar, wanneer u binnenloopt, meteen een serene rust over u heen valt. Met de rust in deze ruimte, maar ook de rustige uitstraling van huidspecialiste bent u direct op uw gemak en kunt u de hectiek van de dag even achter u laten en heerlijk ontspannen. 

Over Elena Mukhortova, huidspecialist

Elena Mukhortova - huidtherapeute en schoonheidsspecialist

Elena Mukhortova, eigenaresse van Hermitage Schoonheid Instituut, is erkend en gediplomeerd huidspecialist. Elena uit haar passie voor schoonheid, en ook voor kunst, in haar praktijk. Ze heeft de opleiding voor huidspecialist afgerond en heeft in haar praktijk verschillende behandelingen die uw huid zichtbaar verbeteren door middel van huidtherapie en de juiste producten. Als specialist weet Elena u te begeleiden naar een gezonde, verzorgde, egale en rustige huid in optimale conditie.

Als huidspecialist kijk ik naar uw huid en gaan we samen kijken welke behandeling voor u het meest geschikt is. Ik werk met de producten van Medex, Ericson Laboratoire, Klapp, Charlotte Sophie, Quintenstein en Phyt’s. Voor ieder huidtype zijn er geschikte verzorgingsproducten die precies aansluiten.

De behandeling bij Hermitage Schoonheid Instituut in Ridderkerk zijn altijd gebaseerd op een persoonlijk plan. Tijdens de eerste afspraak wordt de huid geanalyseerd wordt er gekeken naar welke behandeling en welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid. In de praktijk werkt Elena met de nieuwste technieken aan apparatuur en producten. U krijgt echt persoonlijk advies op basis van uw huid.

De kernwaarden van Hermitage Schoonheid Instituut:

Luxe schoonheidspraktijk Ridderkerk

・huidanalyse met een advies voor het beste resultaat;

・eerlijk en persoonlijk advies;

・zorgt voor een optimale huidconditie;

・werkt met passie aan huidverbetering;

・huidverbetering doen we samen, met een juiste behandeling en goede verzorging;

・vooruitstrevende merken op het gebied van gezichtsverzorging;

・streeft naar harmonie voor innerlijk en uiterlijk.

"Samen zorgen we voor de optimale conditie van uw huid!"


Erkend en gediplomeerd huidspecialiste Elena Mukhortova

Bij Hermitage Schoonheid Instituut krijgt u een eerlijk en persoonlijk advies voor de verzorging van alledag met de op uw huid afgestemde producten om de huid in een optimale conditie te blijven houden. Het advies van ons aan u is om de voor u geschikte producten ook thuis te gebruiken, zodat wij samen kunnen werken aan een gezonde, goed verzorgende huid!