PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE DE NIEUWSTE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETEREN

DIRECTE OPPEPPER VOOR DE HUID EN NATUURLIJKE ANTI-AGING BEHANDELING, ZONDER NAALDEN - INTENSE BOOST - DIRECT ZICHTBAAR EFFECT

PRX-T33  BEHANDELING

  95,00
PRX-T33 BEHANDELING 
Kuur van 4 x behandelingen
350,00

PRX-T33  IN COMBINATIE MET MICRONEEDLING

145,00
PRX-T33 IN COMBINATIE MET MICRONEEDLING
Kuur van 4 x behandelingen
490,00

BEHANDELINDICATIES

Herstelt verloren uitstraling 
Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid
Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen
Geen vervelling, geen frosting, geen downtime
Werkt in synergie met ander esthetische behandelingen zoals microneedling
Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren
Aanmaak van collageen en elastine vezels 
Direct zichbaar effect

Skin Booster - revitaliseert de huid van binnenuit! Geeft de huid direct een intense boost en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen. Na één behandeling voelt de huid gladder en steviger.

Anti-aging formule - voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect blijft tot ongeveer 6 maanden.

Combinatie met microneedling hierbij wordt de PRX-T33 met de dermapen in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat

Intakegesprek PRX-T33 no-needle biorevitalization Behandeling 

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. 

Tijdens dit consult wordt bekeken of u een geschikte kandidaat bent voor een PRX-T33 no-needle biorevitalization. Ook vraag ik wat uw wensen en verwachtingen zijn en geef dan aan of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. Voorafgaand aan de behandelingen wordt er een huidanalyse gemaakt, waarna de conditie van de huid in beeld wordt gebracht.

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcreme gebruiken of harsen.

UNIKE FORMULE

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is anders dan alle andere producten op de markt. De gepatenteerde formule heeft een volledig andere werking als een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De doorbraak is de unieke samenstelling door trichloorazijnzuur (TCA) te combineren met waterstofperoxide (H2O2) op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De twee stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

NIET GESCHIKT VOOR:

Geïrriteerde huid 
Seborroïsch eczeem 
Allergie op kojinezuur 
Latex allergie, als latex handschoenen worden gebruikt 
Zwangerschap en borstvoeding 
Overgevoeligheid voor geneesmiddelen 
Herpes Simplex of actieve infectieSAMENSTELLING EN WERKING

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De unieke combinatie zet de huid aan tot het regenereren (vernieuwen) en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren en zorgt voor een voortdurende stimulatie en aanmaak van collageen en elastine vezels.

Naast een exfoliërende en ablatieve werking heeft TCA een belangrijke bio-revitaliserende functie. De TCA 33% stimuleert de papillaire dermis en activeert de fibroblasten. Waterstofperoxide (H2O2) verhoogt de reactie en het effect op de bio-revitaliserende werking van de TCA.

TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. Waterstofperoxide heeft een hoog tropisme (gerichte stimulatie van de groeifactoren) en dringt snel door in de oppervlakkige huidcellen van de epidermis, terwijl de waterstofionen in de TCA de epidermis en de dermis langzamer binnendringen en een dieper niveau bereiken. 

Vindt u de “downtime” na een chemische peeling vervelend? Of wil u ook in de zomermaanden doorgaan met het verbeteren van uw huid? Dan is deze behandeling de oplossing!

PRX-T33 SURE Medical      

VEILIG EN BETROUWBAAR

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is sinds 2012 op de markt en wordt in veel verschillende landen gebruikt door (medische) huidprofessionals. Duizenden behandelingen zijn er uitgevoerd zonder nadelige effecten. Dit onderschijft de veiligheid van PRX-T33.   

Bovendien is PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster geregistreerd als een medisch hulpmiddel in klasse I, wat betekent dat het product is gericht op preventie, controle en genezing en is onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. De CE Markering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.