PHYT'S 100% NATUURLIJKE BIO PRODUCTEN

SOIN EQUILIBRI - Een evenwicht  78,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)468,00

Een effectieve behandeling om de huid in balans te brengen. De behandeling is speciaal samengesteld om de gezondheid van de huid te verbeteren. Past bij elk huidtype , ongeacht uw leeftijd . Het begint allemaal met zachte reiniging , daarna een peeling om alle onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door specifieke modellering voor een goede absorptie van het serum. De behandeling wordt beëindigt met een masker voor pure ontspanning.


SOIN AQUA PHYT'S – Intensieve hydratatie met hyaluronic acid  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

Echte verwennerij! Met een paar druppels Organic Certified moisterizer zal de dorst van uw huid lessen.  U zult genieten van de amandel en fruit geuren van deze behandeling. Uw zintuigen worden gestreeld en verwent door een verfrissende reiniging / peeling met 100% organische actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De sessie wordt beëindigd met modelering en ontspanning masker. Uw huid profiteert van de meest actieve ingrediënten en wordt beschermd door de fluid of Moisturizer, aangepast op uw huidtype.


SOIN MULTI - VITA – Anti-aging behandeling  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

De verzorging gaat niet alleen om dat lijntjes en rimpels verminderen, maar zorgt ervoor dat de algehele huidstructuur verbeterd wordt. Dit gebeurt onder andere door werkstoffen die bijvoorbeeld fibroblasten stimuleren om nieuw collageen aan te maken. Doordat ze nieuw collageen aanmaken wordt de levende laag dikker en steviger en kun je dus bijvoorbeeld contour verlies tegen gaan.  Als de huid er steviger en strakker uitziet, oog je een stuk jonger!


SOIN D'O – Liftende, verstevigende behandeling  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

Deze behandeling heeft een verstevigende werking , waardoor de huid fris en stralend wordt dankzij een energieke synergie van warm en koud. Behandeling is voor alle volwassen huidtypes. Vergeet de drukte van het dagelijks leven en neem een pauze om te ontspannen. Een gezellige sfeer, subtiele en kruidige geuren tijdens deze 8 in 1 behandeling. Het begint met een reiniging en peeling, vervolgens geniet u van een modelage met kostbare anti age oliën. Om te eindigen, komt u helemaal tot rust met het masker en wordt de behandeling afgemaakt met passende crème voor bescherming en een optimale zorg.


SOIN OLIGO - VITAL – De werking is  rimpelvullend  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

Een geheime anti- aging wapen voor de vrouw vanaf 30 jaar. Deze voedende behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige droge huid met een tekort aan voedingstoffen. De behandeling begint met een zachte reiniging, gevolgd door een exfoliatie om de huid te stimuleren en alle onzuiverheden te verwijderen. De volgende stap is een anti- aging massage met een wonder olie tegen rimpels en dringt door in de diepere lagen van de huid. Tot slot het Collageen masker dat voor volledige rust zorgt en u een goed gevoel geeft en vol met werkende stoffen zit. De kuur wordt afgesloten met een op de huid afgestemde crème die beschermd gedurende de dag. 

SOIN ENERGIE VITALE - Grauwe, na zwangerschap of chemo huid  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

Dompel jezelf onder in een oase van welzijn, biologisch en een 100% natuurlijke oorsprong. Er wordt een Argan en Hennep olie aangebracht, rijk aan Omega 3 & 6, die droge huid beschermt. Het begint met een reiniging en peeling. Essentiële ingrediënten zullen uw huid helpen om zich comfortabel te voelen. Wanneer u volledig ontspannen bent, zal je huid gaan trekken, met voordelen uit het masker en de rijke organische actieve ingrediënten.


SOIN WHITE BIO - ACTIVE - Whitening voor gepigmenteerde huid  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)
568,00

Behandeling herstelt een stralende teint. Het begint allemaal met het reinigen, daarna komt de Witte Bio-Active Scrub, deze geeft een boost aan je teint. De specifieke modelage zorgt voor volledige ontspanning en afvlakking van de functies. Een masker van concentraat en de Witte Bio-Active Lightening  Cream, zal de behandeling bevorderen.


SOIN ANTI - COMEDONEN – Acne huid  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

Een intensieve dieptereiniging voor de probleemhuid. Deze behandeling voorkomt het verdere ontwikkelen van een problematische huidconditie en stimuleert het genezen van de huid. Talgproductie terug in evenwicht brengt. De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt. Na een aantal dagen zal de actieve acne zichtbaar minder worden. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om de acne langdurig te verminderen.


SOIN CAPYL – Couperose of een andere vorm van chronische roodheid  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

Deze behandeling is bedoelt voor mensen met een diffuse roodheid. Het past specifiek voor de droge of fijne huid. De behandeling begint met Cleansing Milk & Tonic, gevolgd door een zachte scrub voor huidvernieuwing en verwijdering van de dode cellen zonder gebruik van agressieve stoffen. Capyl Rose, het speciale serum zal roodheid kalmeren. De volgende stap zal de lymfatische energie modelage zijn, uitgevoerd met het gouden parels serum, gevolgd door het aanbrengen van een masker op het gezicht, hals en décolleté. Nadat het masker is verwijderd zorgt Soin Nutri-Protecteur voor de juiste bescherming van uw huid.


SOIN PHYT'SSIMA - Voor de extreem droge huid, bij eczema en psoriasis  98,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)568,00

Behandeling met deze methode zorgt er direct voor dat de huid langer gevoed blijft en veel minder droog is. Meerdere behandelingen achter elkaar (in kuurvorm) zorgen ervoor dat op de lange termijn de huid veel minder droog kan worden.


SOIN PHYT'S UBLIM EYES - Speciale multi-actieve oogbehandeling  35,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)170,00

Professionele expertise Phyt's, for your eyes only ...Om goede resultaten te krijgen moet u de Phyt’Sublim Eyes professional behandeling proberen voor mooie en effectieve verbeteringen. Deze nieuwe methode ontlast wallen en donkere kringen, vermindert veroudering van de huid rond de ogen. Het is namelijk een intensief masker met hightech plantaardige actieve bestanddelen voor een gerevitaliseerde en geremodelleerde huid, voor minder kringen en rimpels. Bewezen doeltreffendheid. Een verzorging die gezwollen oogleden kalmeert en de oogcontour gladmaakt, voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

De laboratoria PHYT’S

Alle producten van PHYT’S zijn door QUALITÉ FRANCE beoordeeld en gecertificeerd met het label COSMÉBIO. Dit label garandeert natuurlijke producten met ingrediënten uit de biologische landbouw met voorschriften die tot doel hebben de consument en het milieu te beschermen.

De beloften van PHYT's

PHYT’S weigert gebruik te maken van het recht om 5% chemische ingrediënten te gebruiken.

PHYT’S garandeert een 100% natuurlijke ingrediëntenlijst waardoor uw huid de ultieme huidverzorging krijgt zonder bijvoorbeeld ; synthetische stoffen, schadelijke conserveermiddelen, parabenen, fenoxyethanol, PEG, GGO en zonder synthetische kleurstoffen.

PHYT’S gebruikt alleen stoffen die van nature ook in onze eigen stofwisseling aangetroffen worden. Deze werkstoffen helpen het organisme zo zijn oorspronkelijke en natuurlijke schoonheid zonder chemische hulp- en conserveringsmiddelen te behouden. Alle grondstoffen voor de producten van PHYT’S worden sociaal verantwoordelijk en fair-trade vervaardigd en verkregen.

De Laboratoria Phyt's

Onze huid is ons grootste orgaan en staat bloot aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf: UV-straling, verwarming, airconditioning en vervuiling. Hierdoor reageert de huid vaak (over)gevoelig, droogt sneller uit en veroudert daardoor sneller.  Anderen hebben dan weer een huid die te veel talg (vet) afscheidt en hebben last van een glimmende huid of een acné huid.  

PHYT’S zorgt ervoor dat onze huid optimaal beschermt wordt door producten die 100% natuurlijke, biologische ingrediënten bevat.

Graag kijk ik samen met u, wat de meest geschikte behandeling is en welke producten het beste bij u passen.

Voor Hermitage Schoonheid Instituut een duidelijke zaak… dit is het cosmetica merk van de toekomst!

De salonproducten van Phyt’s zijn van hoge kwaliteit en zitten verpakt in luchtdichte glazen ampullen.  Dit in verband met de houdbaarheid.  Er zitten immers geen conserveringsmiddelen in.  Bij elke behandeling wordt een setje ampullen opengebroken.  Zo kun je ervan uitgaan dat de producten altijd vers zijn. Er bestaan 12 verschillende biologische gezichtsbehandelingen.  Voor elk huidtype wordt aan de hand van een huidanalyse een persoonlijk plan gemaakt. Indien er sprake is van huidproblemen wordt behandeling in kuurverband samen met nutricosmetics aanbevolen.

Bij Hermitage Schoonheid Instituut  krijgt u een persoonlijk advies voor de verzorging van elke dag met de op uw huid afgestemde producten om de huid in een optimale conditie te blijven houden. Het advies van ons om de voor u geschikte producten ook thuis te gebruiken, zodat wij samen kunnen werken aan een gezonde, goed verzorgende en stralende huid.