PBSERUM IS UNIEK DOOR DE GEVRIESDROOGDE ENZYMEN IN COMBINATIE MET VITAMINES EN ACTIEVE INGREDIENTEN DIE WERKER AAN OPTIMALISATIE VAN DE HUID VAN BINNENUIT

PBSERUM BEHANDELING - Gelaat                           (30 min)  47,50
Kuur gelaat 4 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)190,00
PBSERUM BEHANDELING incl. apparatuur  Gelaat   (60 min)  90,00
Kuur gelaat 4 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)360,00
BEHANDELINDICATIES


PBSerum Cosmeceuticals werkt in de diepere lagen van de huid
Hyaluronzuur laagmoleculair om vocht te binden
Pure Vitamine C in hoge concentraties
Een vale huid Rimpels in het gelaat
Verslapping van de huid


WAAROM MAAKT DE VRIESDROOGTECHNIEK PBSERUM ZO UNIEK?

De vriesdroogtechniek zorgt er voor dat: de werkzame stoffen
tot meer dan 15 jaar stabiel blijven. Dit is uniek te noemen,
aangezien enzymen een hoge mate van instabiliteit vertonen
tijdens het productieproces.
De enzymen 100% van hun activiteit behouden
De vitamines hun eigenschappen optimaal behouden
De producten gefabriceerd kunnen worden zonder additieven
te gebruiken
Er zijn geen conserverings- of andere middelen toegevoegd.
Het betreffen 100% pure ingrediënten.


Intakegesprek PBSerum Behandeling

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. 

Tijdens dit consult wordt bekeken of u een geschikte kandidaat bent voor een PBSerum. Ook vraag ik wat uw wensen en verwachtingen zijn en geef dan aan of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. Voorafgaand aan de behandelingen wordt er een huidanalyse gemaakt, waarna de conditie van de huid in beeld wordt gebracht.

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. 

WAT MAAKT PBSERUM COSMECEUTICALS OP BASIS VAN GEVRIESDROOGDE ENZYMEN ZO REVOLUTIONAIR?

Wat lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden, is PBSerum Cosmeceuticals toch gelukt. Het gebruik van enzymen in behandel- en thuis producten op een farmaceutisch niveau van kwaliteit, is door de vriesdroogtechniek mogelijk gemaakt. In combinatie met de enzymatisch SmartPeeling werken de producten snel en effectief in de diepere lagen van de huid.

100% BIOLOGISCHE ACTIEVE INGREDIENTEN

Door het ontwikkel-en productieproces van de Enzymen en Vitamines op 100% biologische wijze heeft PBSerum een oplossing voor huidproblematieken bestaande uit lichaamseigen ingrediënten en eigenschappen. Het Lichaam herkent de actieve ingrediënten op natuurlijke wijze wat resulteert in een optimaal verbeterproces in de huid.

MAAK NU DE STAP VAN HUIDVERZORGING NAAR HUIDVERBETERING  

Werkelijk de huid verbeteren is toch wat je uiteindelijk wilt. Met PBSerum Cosmeceuticals ga je een stap verder in het werken aan de oorzaken die ten grondslag liggen aan de conditie van de huid. 

PBSERUM EQUILIBRIUM HOME

PBSerum Equilibrium HOME is een Innovatieve en efficiënte behandeling voor thuisgebruik tegen Rode vlekken, Rosacea, Oneffenheden, Acné en zonschade. 
Deze behandelproducten zijn specifiek voor thuis te gebruiken. Optimaal resultaat wordt uiteraard bereikt wanneer het product wordt gecombineerd met een behandeling/kuur in het instituut.
Prijs voor PBSerum Equilibrium HOME is € 99,00

PBSERUM HYALURONIC HOME

PBSerum Hyaluronic HOME is een Innovatieve en efficiënte behandeling voor thuisgebruik tegen een Lijntjes | Rimpels en een Vochtarme huid. 
Deze behandelproducten zijn specifiek voor thuis te gebruiken. Optimaal resultaat wordt uiteraard bereikt wanneer het product wordt gecombineerd met een behandeling/kuur in het instituut. 
Prijs voor PBSerum Hyaluronic HOME is € 112,50


PBSERUM EXREME FIRMNESS HOME

PBSerum Extreme Firmness HOME is een Innovatieve en efficiënte behandeling voor thuisgebruik tegen Verslapping | Elasticiteit. 
Deze behandelproducten zijn specifiek voor thuis te gebruiken. Optimaal resultaat wordt uiteraard bereikt wanneer het product wordt gecombineerd met een behandeling/kuur in het instituut. 
Prijs voor PBSerum Extreme Firmness HOME is  € 117,50


PBSERUM RADIANT HOME

PBSerum Radiant HOME is een Innovatieve en efficiënte behandeling voor thuisgebruik tegen een vale | doffe | rokershuid en tegen pimentvlekken. Deze behandelproducten zijn specifiek voor thuis te gebruiken. Optimaal resultaat wordt uiteraard bereikt wanneer het product wordt gecombineerd met een behandeling/kuur in het instituut.
Prijs voor PBSerum Radiant HOME is € 99,00


PBSERUM MULTIVIT HOME

PBSerum MultiVit HOME is een Innovatieve en efficiënte behandeling voor thuisgebruik tegen een vette | gecombineerde huid. 
Deze behandelproducten zijn specifiek voor thuis te gebruiken. Optimaal resultaat wordt uiteraard bereikt wanneer het product wordt gecombineerd met een behandeling/kuur in het instituut. 
Prijs voor PBSerum MultiVit HOME is € 99,00

WAT IS HET VOORDEEL VAN COSMECEUTICALS?

Cosmeceuticals kunnen gezien worden als cosmetica met farmaceutische eigenschappen. Cosmeceuticals zijn producten met biologisch-actieve ingrediënten met ogenschijnlijk medische voordelen.

Cosmeceuticals stimuleren de vernieuwing- en inwendige functies van de cel.  De werkzame stoffen van Cosmeceuticals zijn in staat de huid blijvend te beïnvloeden.  De moleculaire samenstelling van Cosmeceuticals is veel kleiner dan die van cosmetica producten, waardoor de ingrediënten dieper in de huid en beter door de huid opgenomen worden.  De concentratie van de werkstoffen is daarnaast vele malen hoger, waardoor het effect veel krachtiger is en langduriger werkt.

PBSERUM COSMECEUTICALS GERICHT OP HUIDPROBLEMATIEKEN, IN DE DIEPERE LAGEN VAN DE HUID

Bijna alle cosmeticamerken richten zich met de verschillende productlijnen die er worden geboden, op de conditie van de huid en op anti-aging. Daarbij is het niet vanzelfsprekend dat de producten ook werkelijk de problematieken die deze huidconditie veroorzaken aanpakken. PBSerum Cosmeceuticals werkt werkelijk in de diepere lagen van de huid op het detail niveau van enzymen, waarbij primair het doel is om deze te herstellen waar dat mogelijk is of af te breken wanneer deze te veel beschadigd zijn.

VIT EQUILIBRIUM 

Innovatieve en effectieve verjongende behandeling. Voor de beschadigde huid en oneffenheden, zoals littekens, rode vlekken, rosacea, verouderde huid, Acné ontstekingen en zonschade. De actieve ingrediënten geven de huid een rustig beeld en brengen de huid barrière opnieuw in balans.


HYALURONIC

Innovatieve en effectieve verjongende, revitaliserende en anti-rimpelbehandeling voor de droge/vochtarme huid. Het Hyaluronzuur komt diep in de huid, voedt de huid voor een betere vochtbalans en vult de rimpels op van binnenuit. Effectieve cocktail van Hyaluronzuur en enzymen.


EXTREME FIRMNESS

Innovatieve en efficiënte verstevigende behandeling tegen huidveroudering in het geval van verslapping van de huid, verlies van elasticiteit en andere tekenen van veroudering. De enzymen verstevigen de huid, brengen nieuw volume in de huid en verminderen rimpels. Effectieve cocktail van o.a. Vitamine C en enzymen.


RADIANT

Innovatieve en effectieve verhelderende behandeling voor een vale, doffe en rokershuid en pigmentvlekken. Vitamine-C zorgt voor meer glans op het gelaat, verkleint de poriën en verminderd pigmentvlekken. Effectieve cocktail van Vitamine-C en enzymen.


MULTIVIT

Innovatieve en effectieve revitaliserende behandeling voor een gecombineerde vette/acne huid en kleine irritaties. Het Vitamine B-complex verlaagt de talgproductie en verwijderd de glans op het gelaat. Exclusieve cocktail van Vitamine B-complex en lipase enzymen.