MICRONEEDLING IS EEN EFFECTIEVE BEHANDELMETHODE OM DE HUID IN DE DIEPTE TE VERNIEUWEN ZONDER DE OPPERHUID TE BESCHADIGEN.

MICRONEEDLING  BEHANDELING  GELAAT120,00

MICRONEEDLING  BEHANDELING  GELAAT - HALS


140,00

MICRONEEDLING  BEHANDELING  GELAAT - HALS - DECOLLETÉ 


160,00

MICRONEEDLING  BEHANDELING
Kuur gelaat 6 x behandelingen v.a.
( 6 x behandelingen inc. producten t.w.v. € 100,00 )
720,00

HYDRA GEL MASK

 
  15,00BEHANDELINDICATIES

Algehele huidverbetering
Fijne lijntjes
Rimpels
Huidverslapping
Diverse pigmentatie problemen
Grove huidstructuur en vergrote poriën
Hypertrofische en hypotrofische littekens
Acne littekens
Brandwonden
Striae en striemen
Dubbele kin
Zonbeschadiging
Cellulitis
Intakegesprek Microneedling Behandeling

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. 

Tijdens dit consult wordt bekeken of u een geschikte kandidaat bent voor een Microneedling. Ook vraag ik wat uw wensen en verwachtingen zijn en geef dan aan of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. Voorafgaand aan de behandelingen wordt er een huidanalyse gemaakt, waarna de conditie van de huid in beeld wordt gebracht.

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcreme gebruiken of harsen.

WERKING MICRONEEDLING 

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. De disposable en steriele Dermica Goldpen cartridge bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastieke. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. De Dermica GoldPen verbetert ook de opname huidverzorgingsproducten, serums en crèmes worden tot 1000x beter opgenomen en overal kan op het lichaam gebruikt worden; gezicht, hals, decolleté, handen, armen, benen, rug. De pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. 

RESULTAAT

De huid krijgt een intensieve boost en na een paar dagen is het resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na een aantal behandelingen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. De huid wordt egaler en krijgt een stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen.

DERMICA GOLDPEN

De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan ieders individuele behoefte. De behandeling met de Dermica GoldPen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.


NAALDEN 

De Dermica GoldPen maakt gebruik van disposable naaldjes.  Een naaldcartridge heeft 11 kleine chirurgisch geslepen naaldjes,  is steriel en hygiënisch verpakt.  Materiaal: medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, in bezit van een CE goedkeuring en ISO certificering.


SOLUTIONS 

De geavanceerde Dermica Solutions, met hoge concentraties aan actieve werkstoffen, verhogen de effectiviteit van de behandeling voor betere en snellere resultaten.   Een Dermica Goldpen behandeling in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions komt tot in de diepste lagen van de lederhuid om de natuurlijke productie van collageen en elastine te stimuleren.HA-REPAIR

Hyaluronzuur is essentieel voor een natuurlijke hydratatie van de huid. Naast vochtinbrengende en beschermende eigenschappen geeft HA-Repair de huid ook onmiddellijke zachtheid en elasticiteit. Daarnaast heeft HA-Repair een sterke regeneratieve en helende werking vanwege de fibroblastische eigenschappen die het huidherstel versnellen.


LIFTINGZON

De werkzame stoffen zorgen voor een onmiddellijk verstevigend effect op de huid, door de fibroblasten samen te trekken en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het resultaat is een vermindering van rimpels, verbetering van de stevigheid van de huid en vergroting van de elasticiteit.


REVITALZON 

Revitaliseert en verhoogt de huidweerstand, verbetert de elasticiteit en natuurlijke glans. Is rijk aan vitamine C, bevordert celvernieuwing, houdt de huid gehydrateerd, helpt vroegtijdige rimpels te corrigeren en maakt onvolkomenheden minder zichtbaar.

ACNEZON

Vermindert en reguleert de talgproductie. Verwijdert dode huidcellen en bacteriën. Activeert de productie van nieuw collageen- en elastinevezels en herstelt daardoor atrofische littekens of putjes veroorzaakt door acne. Deze actieve oplossing dringt effectief door in de poriën en helpt de microbiële proliferatie te beheersen van een acne-gevoelige huid.  

 

FIRMZON

Aanbevolen voor de behandeling van cellulitis en vetophopingen. Kan opgeslagen vet uitstekend metaboliseren en energie produceren. Het elimineert vrije vetzuren, wat ontbinding daarvan via het lymfestelsel mogelijk maakt. Deze solution zorgt voor een zachte recontouring en vermindering van het volume van gezicht en lichaam, waardoor een meer harmonieus uiterlijk wordt bereikt.

 

HAIRZON

Stimuleert de aanmaak van nieuwe haarfollikels. Met CEGABA 10% (carboxyethyl gamma-aminobutiryc zuur). Dankzij zijn activiteit als groeifactor is CEGABA in staat de haaruitval tegen te gaan. Door een reeks niet-hormonale mechanismen verlengt en activeert het de haargroeifase, het versterkt de haarzakjes waardoor ze resistenter worden en het vermindert de hoeveelheid talg en roos op de hoofdhuid. (Wetenschappelijk getest).

WHITELAN CURE 

Behandelt een groot aantal hyperpigmentatieproblemen zoals chloasma, melasma, UV-pigmentatie en vlekken veroorzaakt door de anticonceptiepil of ontstaan tijdens zwangerschap. Het remt de tyrosinase, egaliseert de huidskleur en maakt de huid stralender. 


HYDRA GEL MASK

Dit masker is uitermate geschikt om de huid na een microneedling- of laserbehandeling te verkoelen, kalmeren en hydrateren. De temperatuur van de huid zorgt ervoor dat de microcapsules in het masker open gaan en hun werkzame stoffen loslaten. Deze worden vervolgens door de huid opgenomen. Het resultaat is dat de werkzame ingrediënten snel en diep in de huidlaag doordringen.

Speciaal om de huid te kalmeren en te hydrateren na intensieve behandelingen zoals microneedlingtherapie (Dermica Pen) of laser. Dit Hydra Gel-masker is ontwikkeld volgens de TCD-technologie (Transdermal Delivery Cosmetic), zodat de hoge temperatuur van de huid wordt genormaliseerd. en de actieve ingrediënten gemakkelijk worden geabsorbeerd. Het resultaat is een snelle en efficiënte penetratie van de ingrediënten in de diepe lagen van de huid.

De componenten zijn hoog hydraterend en activeren de aanmaak van collageen. Stimuleert het groeiproces van de fibroblasten die de collageenproductie versnellen en het genezingsproces van de "microwonden" veroorzaakt door de toepassing van DermicaPen. Het resultaat is een significante verbetering van de elasticiteit en huidverjonging en een aanhoudend hydratatie-effect van de lederhuid.

Het gebruik ervan zorgt voor een verkoelend en hyperhydratatie-effect van de huid, vermindert sclerodermie en verlaagt de huidtemperatuur met 6º na 15 minuten aanbrengen. Dit is uiterst comfortabel voor de patiënt. Bovendien voorkomt de dunne laag Hydra Gel de verdamping van de aangebrachte solution, waardoor een groter hydraterend effect wordt verkregen. De componenten beschermen de huid tegen vrije radicalen, terwijl het antibacteriële effect beschermt tegen infecties.

Dermica microneedling huidverbetering en huidvernieuwing