MICRODERMABRASIE

MICRODERMABRASIE - Gelaat  65,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)195,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)390,00
MICRODERMABRASIE- Gelaat en Decolleté  85,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)255,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)510,00

Intakegesprek Microdermabrasie Behandeling

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. 

Tijdens dit consult wordt bekeken of u een geschikte kandidaat bent voor een Microdermabrasie.. Ook vraag ik wat uw wensen en verwachtingen zijn en geef dan aan of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. Voorafgaand aan de behandelingen wordt er een huidanalyse gemaakt, waarna de conditie van de huid in beeld wordt gebracht. 

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcreme gebruiken of harsen.

MICRODERMABRASIE VOOR EEN STRALEND GLADE HUID

Microdermabrasie is geschikt voor bijna elk huidtype en voor elke leeftijd. Resultaat: rimpels worden minder zichtbaar.

- perfect resultaat bij acne en acne-littekentjes - bij verwijdering van whiteheads - bij verwijdering van comedonen  - littekenhuid functioneert beter en vervaagd - hyperpigmentatie vervaagd - huidcelstofwisseling verbeterd - stimulatie van collageen en elastine - gladde huid.

Met Microdermabrasie worden op een geheel pijnloze manier de bovenste fijne huidlagen verwijderd met aluminiumoxyde kristallen, waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. U heeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnen- uit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een Microdermabrasiekuur een egale, zachte en stralend gezonde huid.


VOOR WELK HUIDTYPE

Microdermabrasie is geschikt voor bijna elk huidtype (ook de donkere) en elke leeftijd. De startkuur bestaat uit 3 of 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen) Na 3 of 6 behandelingen wordt het vervolgtraject bekeken.

Bij littekens of diepere rimpels zijn 12 – 15 behandelingen in kuurverband nodig. Dit alles is mede afhankelijk van het regeneratie vermogen van uw huid en met de thuisverzorging van uw huid met de speciale producten tussen twee behandelingen in. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden.