NAALDLOZE MESOTHERAPIE

NAALDLOZE MESOTHERAPIE BEHANDELING - Gelaat  67,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)402,00
NAALDLOZE MESOTHERAPIE BEHANDELING- Gelaat en Decollete  90,00
Kuur gelaat 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)540,00
NAALDLOZE MESOTHERAPIE MET ASA PEEL TREATMENT
130,00

BEHANDELINDICATIES

schilfert de verdikte bovenste hoornlaag
versnelt de celdeling
verbetert de hydratatiegraad van de hoornlaag
pigmentvlekken worden minder zichtbaar
rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar
verhoogt de collageen- en elastineproductie
stimuleert de energietoevoer van de huid

Intakegesprek Mesotherapie Behandeling

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult wordt bekeken of u een geschikte kandidaat bent voor een Mesotherapie. Ook vraag ik wat uw wensen en verwachtingen zijn en geef dan aan of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. Voorafgaand aan de behandelingen wordt er een huidanalyse gemaakt, waarna de conditie van de huid in beeld wordt gebracht.

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcreme gebruiken of harsen.


ASA PEEL MET NAALDLOZE MESOTHERAPIE

De ASA PEEL Behandeling in combinatie met Naaldloze Mesotherapie een perfectie combinatie.

Na de ASA Peel Treatment (omdat de huid dan goed opneembaar is) wordt met de nieuwste Naaldloze Mesotherapie methode, de SKINSHOOTER, gewerkt om de hooggeconcentreerden werkstoffen in te sluizen.

Behandeling met Naaldloze Mesotherapie - SKINSHOOTER

Het apparaat wordt aangezet en de tijd wordt automatisch op 30 minuten ingesteld. De hoogte van de meso wordt ingesteld afgestemd op uw huidtype. Bij iedere zone is dat verschillend (voorhoofd heeft meestal een andere intensiteit dan de bijvoorbeeld de wangen). Na de behandeling met de SKINSHOOTER worden de restanten van het serum ingemasseerd en sluit men af met een verzorgende crème.

DE SKINSHOOTER

Hoe werkt de SkinShooter, een mesotherapie zonder naalden? Het voordeel van de mesotherapie zonder naalden is dat het pijnloos is en geen beschadigingen aan de huid maakt.

De SkinShooter zorgt voor een pijnloze ‘shoot’ in de huid. Electrostimulatie door middel van gelijkstroom zorgt ervoor dat er een opname van de werkstoffen gebeurt tot aan de dermis (de basaallaag, daar waar de cellen opnieuw geproduceerd worden). Positieve en negatieve ionen in de huid zullen elkaar aantrekken en afstoten in de huid waardoor je ervoor zorgt dat de werkstoffen een dieptewerking hebben.

Door electroporatie gaan we de celwand perforeren, want de celwand bestaat uit lipiden (vetstoffen) en dat is waterafstotend. Dus we moeten die gaatjes in de celwand maken om het hyaluronzuur in de cel te krijgen. Dat samensmelting van de werkstoffen met de cel heet electro osmose. Hyaluronzuur is ook de drager van alle andere werkstoffen. Het resultaat van deze behandeling is dat droogte lijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en het resultaat direct zichtbaar is.

Aanbevolen is de meso behandeling in kuurverband aan te bieden, bij voorkeur iedere week gedurende 6 - 10 behandelingen (afhankelijk van de conditie van de huid), en daarna ter ondersteuning 1 keer per 2 maanden (of eerder).


MESOTHERAPIE

Wat is Mesotherapie?

In het woord Mesotherapie zitten de woorden Meso en Therapie. MESO = mid dermaal = midden in de huid en THERAPIE staat voor: (Para)medische. Mesotherapie is een behandeling die zowel met als zonder naald wordt toegepast met als doel: huidverbetering/ huidverjonging.

Wij werken met de naaldloze Mesotherapie methode, de “HC3 Skinshooter”.

Door middel van super-electroporatie en electro-osmose techniek opent de Skinshooter de waterkanalen van de huid. De pro-actieve werkstoffen worden doeltreffend getransporteerd en daar vrijgegeven, waar ze het meeste nodig zijn….in de onderste laag van de opperhuid.

Het is een behandeltechniek voor zowel gezicht en hals, waarbij er een actief serum met o.a. hyaluronzuur met behulp van apparatuur voor een zichtbare verbetering van de huid pijnloos en doelgericht in de huid wordt ingebracht.

Mesotherapie vervaagt fijne lijntjes en rimpeltjes, herstelt de vochtbalans en de huid krijgt weer een jonge en frisse uitstraling.

Hoe werkt Mesotherapie?

Wanneer we ouder worden verliest onze huid collageen en elastine en daarmee haar elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de actieve serums, afgestemd op uw huidconditie, worden fibroblasten (= cellen van de lederhuid) aangezet tot het aanmaken van collageen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren wordt het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch. Bovendien houden de serums veel vocht vast, waardoor de huid wordt gehydrateerd. Uw huid wordt gladder, steviger en deze zal minder snel verslappen.

Vanaf welke leeftijd wordt Mesotherapie geadviseerd?

Wij raden u aan om op jonge leeftijd (30 +) met Mesotherapie te beginnen en de behandeling regelmatig te herhalen, dit is afhankelijk van het gewenste resultaat. Na een kuur van 6 behandelingen (1 x per week) kunt u deze behandeling het beste elke 2 maanden herhalen.