MEDEX THERAPIE

MEDEX SERUM REPAIR THERAPIE
115,00

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een "stoot"therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmetische chirurgie, dan is Medex "Serum Repair Therapie" een oplossing. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterkte werking en penetratie hebben. Medex "Serum Repair Therapie", die u een paar weken als therapie kunt inzetten of ... blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen.

Fase 1 Oogcontour reinigen Eye Make-up Remover 
Fase 2 Diepreinigen met a-Hycid Spezialreiniger 
Fase 3 Kruiden Repair Therapie met a-Hycid 10% Fruitzuren 
Fase 4 Serum Highly Concentrated B5 vit.
Fase 5 Stamcellentechniek Massage met Creme de Reveil 
Fase 6 Modellerend warmtemasker, Toscana Thermo Masque 
Fase 7 Stimuleren met Aqua Rosa Special
Fase 8 Beschermende Osmolair Cream Special


CURE THERAPY TREATMENT 
      


125,00

Fase 1 a-Hycid Spezialreiniger Reinigen 
Fase 2 Peeling met Herbs Repair Therapy  
Fase 3 Hot Herbs Repair Therapie 
Fase 4 Cooling Venezia Modelling Mask 
Fase 5 Serum Repair Therapie "4 x Stabilized 30% Vitamine C' 
Fase 6 Acti-Mask met Vitamine C en Hyaluron 
Fase 7 Ultrasoon /Strong Sound Wave 
Fase 8 Intensive Lifting met "Cellular Lifting Night Fluid" 
Fase 9 Dagfluid met SPF (Sun Protection Factor) 


HERBS REPAIR THERAPY  MET a-HYCID 10%
 98,00

Kruiden Therapie met het "peelend" effect van fruitzuren.

Fase 1 Oogcontour reinigen Eye Make-up Remover
Fase 2 Dieptereinigen a-Hycid 
Fase 3 Kruiden Repair met a-Hycid Fruitzuren 10% 
Fase 4 Serum Repair Therapie 
Fase 5 Massage Creme de Reveil
Fase 6 Masker Toscana Thermo Masque
Fase 7 Beschermende dagcreme Equendio Cream Special 


SERUM & CURE REPAIR THERAPY
                115,00

Volledig nieuw principe voor huidtherapie. 

Fase 1 Oogcontour reinigen Eye Make-up Remover
Fase 2 Lait Hydermios Hydrofiele reinigingsmelk 
Fase 3 Anti-Oxidant Prepare Foam 
Fase 4 Serum 30% vitamine C
Fase 5 Vitamin C Mask met Hyaluron
Fase 6 Inwerken met Ultrasoon
Fase 7 Massage met Cellular Lifting "Night" Fluid
Fase 8 Beschermen en Liften Cellular Lifting "Tinted" Fluid SPF 15


MEDEX ANTI-AGEING CURE THERAPY SERIES
115,00


Fase 1 Anti-Oxidant Prepare Foam Reinigen  
Fase 2 Peeling met Herbs Repair Therapy en a-Hycid 10%  
Fase 3 Hot Herbs Repair Therapy met Nano-Emulsie Vitamine C,E en Q10  
Fase 4 Cooling Modelling Mask  
Fase 5 Serum Repair "4 x Stabilized 30% Vitamine C"  
Fase 6 Vitamine C Mask met Hyaluron  
Fase 7 Ultrasoon / Strong Sound Wave   
Fase 8 Intensive Lifting met "Cellular Lifting Night Fluid   
Fase 9 Dagfluid met SPF (Sun Protection Factor)


HUIDVERSTERKENDE MASSAGE MET 
HERBS REPAIR KRUIDEN75,00

De massage heeft een goed effect op het parasympathisch systeem.

Fase 1 Oogcontour reinigen Eye Make-up Remover 
Fase 2 Dieptereinigen a-Hycid Spezialreiniger 
Fase 3 Medex Herbs Repair Therapy 
Fase 4 Venezia Modelling Mask 
Fase 5 Afsluiten Beschermende dagcrème 

BEHANDELING MET LICHTTHERAPIE 

115,00


Geef uw huid nieuwe spankracht en elasticiteit.  De huid kent drie belangrijke eiwitten: Collageen, Elastine en Filaggrine.  Het "Masque Lumiere" zorgt voor de aanmaak en het behoud van Collageen en Elastine.  "Serum Lumiere" geeft de aanmaak van het epidermale Filaggrine een enorme boost,  die nodig is voor het optimale resultaat van de behandeling met het masker, "Masque Lumiere".
 
Fase 1 Reinigen met Hydrophilic oil en Clayscrub Cranberry 
Fase 2 Sterk stimulerend masker 
Fase 3 Actief Lichtserum met hoge concentratie hyaluron
Fase 4 Lichttherapie masker voor huidverjonging en verbetering
Fase 5 Essentielle Olien met de kracht uit natuur
Fase 6 Vitaliserend Masker geeft de huid kracht
Fase 7 Kalmerende en pH - balans herstellende lotion
Fase 8 Getinte en liftende Fluid met Sun Protection Factor.

SERUM REPAIR THERAPIE

Volledig nieuw principe voor huidtherapie. U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een "stoot"-therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie, dan is Medex "Serum Repair Therapie" een oplossing. Medex "Serum Repair Therapie", die u een paar weken als therapie kunt inzetten of ... blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen. De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

  SERUM 10,5 ARNYLIGINE

Twijfelt u of u aan Botuline Toxine (Botox) en/of Mesotherapie toe bent; heeft u nog wat weerstand daartegen, dan is Serum 10,5 Arnyligine, met 10% Argireline en 5% Inyline, precies iets voor u. Zonder dat een injectie nodig is, heeft u na 30 dagen intensief gebruik van "Serum 10,5 Arnyligine" min of meer hetzelfde effect.

  NANO EMULSION - VIT. C/E & Q 10

“Medex Serum Nano-Emulsion vit. C/E & Q10” voor als u een periode achter de rug heeft die zijn sporen heeft achter gelaten Als uw huid het even zwaar te verduren heeft gehad, doordat u ziek bent geweest of een stressvolle periode achter de rug heeft, maar ook als u ’s winters een lange periode op kantoor of thuis met cv binnen heeft gezeten, dan heeft uw huid een speciale behandeling nodig. Medex heeft voor uw schoonheidsspecialist diverse keuzes van behandelingen en Medex-crèmes daarvoor. Dit kan nu aangevuld worden met “Medex Serum Nano-Emulsion vit. C/E & Q10” het allerbeste om uw huid weer in een topconditie te brengen.

  CONCENTRATED STAM CELL SERUM

Verslapte huid, kraaienpootjes die inmiddels té diep zijn, kortom een oudere huid waar u genoeg van heeft. Als u een oppepper wilt, kortom “het” moet weer in orde zijn, dan heeft u behoefte aan een sterk product, dat u weer doet stralen, dan is “Medex Concentrated Stam Cell Serum” aangewezen. Dit Stamcel-serum kan zeer goed afgewisseld worden met “Serum 10.5 Arnyligine.” Beide zijn geschikt om op dezelfde indicatie ingezet te worden, maar beide hebben een ander aangrijpingspunt, daardoor is bij combinatie het uiteindelijke resultaat fantastisch. De naalden en het mes kunt u nog rustig even vergeten met “Concentrated Stam Cell Serum.”

  SERUM PHYTO HORMONES

Wisselingen in het hormoongehalte ten gevolge van overgang, kunnen ertoe leiden dat de huid dunner en droger wordt en vroegtijdig rimpels vertoont. Reeds vanaf het 40ste levensjaar begint het oestrogeengehalte af te nemen. Uw huidbarrièrefunctie wordt hierdoor aangetast in de vorm van verminderde vochtbalans en te weinig aanmaak van filaggrine (zie Fagus Sylvatica bij "belangrijkste werkstoffen"). Als je nog zo lekker jong bent (rond 40) heb je vaak niet door dat je huidproblemen, waar je vroeger nooit last van had, veroorzaakt kunnen worden door het gebrek aan bepaalde hormonen in je huid. Medex maakt u weer gelukkig door het Serum “Phyto Hormones” met een hoge dosering Hyaluronzuur (10 mg/ml) aan te bieden.

  HIGHLY CONCENTRATED B5 VIT.

Bent u zo iemand, die echt huidproblemen heeft? Misschien is uw huid wel mooi, maar heeft u een gevoelige / problematische huid. Herkent u één of meerdere van de volgende symptomen: u heeft vaak irritaties en jeuk, een vochtarme, of een vermoeide, of doffe huid, u heeft vaak kleine pukkeltjes, grove poriën, veroudering door verdroging, pigmentophoping of donkere kringen? Dan is dit heerlijke zijdezachte Serum “Highly Concentrated B5 vit.” echt iets waar u blij mee zult zijn.

  SERUM 30% VIT. C (4 x STABILISEERT)

In huidverzorging is de rol van Vitamine C (L-Ascorbic Acid) altijd beperkt gebleven. Daar is een reden voor. Het wordt slecht opgenomen, is instabiel en irriteert. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken maken het nu mogelijk Vitamine C te stabiliseren. Het Vitamine C-molecuul heeft 4 groepen waardoor het instabiel wordt. Mede heeft al die 4 groepen gestabiliseerd, waardoor de volle waarde van Vitamine C, die zeer groot is, tot haar recht komt.

CURE THERAPY SERIES

Cosmeticatechnologie cellular fluid, Anti-Ageing en SPF 15

  CELLULAR - SENSIBLE - DAY FLUID SPF 15

Dagelijks gebruik, eventueel in samenwerking met "Serum Highly Concentrated vit.B5 + Albizia extract" en "Serum Nano Emulsion - Vit. C/E + Q 10" brengt uw huid tot rust, waardoor weer een prachtige gave huid ontstaat.

  CELLULAR LIFTING - TINTED - FLUID SPF 15

Iedere huid die "Lifting" en versteviging nodig heeft. Let op: zelfs een ralatief jonge huid kan dit al nodig hebben. Deze luid beschermt uw huid door SPF 15 en UV-A factor. De lichte tint van deze luid geeft direct een betere "look" aan uw huid.

CELLULAR LIFTING - NIGHT - FLUID

Ieder huidtype dat "Lifting" en versteviging nodig heeft. Deze Fluid is een sterke uitvoering van de "Day" Fluid, maar dan zonder SPF en zonder tint. Een krachtige en toch een heel mooi, zachte Fluid; zelfs een gevoelige huid kan hiermee behandeld worden. De dagelijkse blootstelling van de huid aan schadelijke omgevingsfactoren heeft een krachtig herstel nodig gedurende de nacht. Dit doet "Cellular Lifting "Night" Fluid "voor u.

CELLULAR - MESO - ANTI - AGEING FLUID SPF 25

Dagelijkse verzorging na met name "Mesotherapie" en "Microneedling" behandelingen, maar in feite na alle intensieve behandelingen, denk aan Microdermabrasie en Fruitzuurbehandeling. In algemene zin: als de huid gevoelig en/of gestrest is. Cellular "Meso" Anti-Ageing Fluid heeft een dubbele werking na de Meso- en andere intensieve behandelingen, heeft het een kalmerende en herstellende werking plus dat u een hoger rendement van de behandeling kunt verwachten.

CELLULAR LIFTING EXTRA TINTED - FLUID SPF 15

CELLULAR TINTED - ACNE - FLUID