PROFESSIONELE LED MASKERTECHNOLOGY

LED-LICHTTHERAPIE MASQUE LUMIERE  BEHANDELING75,00Geef uw huid nieuwe spankracht en elasticiteit.  De huid kent drie belangrijke eiwitten: Collageen, Elastine en Filaggrine.  Het "Masque Lumiere" zorgt voor de aanmaak en het behoud van Collageen en Elastine.  "Serum Lumiere" geeft de aanmaak van het epidermale Filaggrine een enorme boost,  die nodig is voor het optimale resultaat van de behandeling met het masker, "Masque Lumiere".  

  
Fase 1 Reinigen met Lait Hydermios 
Fase 2 Deep Clean, de zuurvette talgfilm wordt verwijderd
Fase 3 Fruit Acid Peel Mask, extra peeling  
Fase 4 Serum, geeft de aanmaak van het epidermale Filaggrine   
Fase 5 Lichttherapie masker voor huidverjonging en verbetering 
Fase 6 Transparent Collagen Mask

BEHANDELINDICATIES

Niet invasief, niet pijnlijk
Geen risico van thermische verbranding
Veilig voor alle huidtypes zonder bijwerking
Studies laten een collegeen-toename zien van 200%
Toename van fibroblasten met 50-75%, 2-3 dagen na een led-behandeling
Zonder schadelijke elementen van het elektromagnetische spectrum (Röntgenstraling, Gammastralen, UV-licht)

LED-LICHTTHERAPIE MASQUE LUMIERE WERKING

De werking van Masque Lumiere is gebaseerd op verschillende lichtfrequenties in de kleuren rood, groen en blauw. Deze specifieke lichtgolven gaan een interactie aan met net biologisch systeem van uw huid. Dit wordt fotobiostimulatie genoemd. Vergelijk het met de wijze waarop een plant de energie van de zon opvangt om te groeien, de zgn. fotosynthese. Een ander voorbeeld voor een soortgelijk proces in de huid is de aanmaak van Vitamine D, hetgeen ook onder invloed van zonlicht plaatsvindt.

Bij Masque Lumiere zal het licht van het masker een gunstige specifieke interactie hebben in uw huid. Verschillende kleuren hebben verschillende werkingen, allemaal in voor het lichaam "bekende" frequenties van zichtbaar licht. Dat is het meest ideaal, omdat er dan geen schadelijke effecten t.g.v. een "agressieve golflengte plaatsvinden.

Het licht van Masque Lumiere zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcellen ( via ATP) voor een gunstige invloed op de diverse groei-en ontstekingsfactoren en het zuurstofniveau in de huid.

BIJWERKINGEN EN CONTRA-INDICATIES

Masque Lumiere is zeer veilig door het gebruik van zichtbaar licht. Het masker is bedoeld voor mensen die in de basis een goede gezondheid hebben.

CONTRA-INDICATIES

Wanneer men bepaalde medicijnen neemt, moet het gebruik ervan minstens een week geleden zijn gestaakt, voordat men Masque Lumiere gebruikt.  Dit geldt voor: Antibiotica, Antidepressiva ( waaronder St. Janskruid) Isotretinoine (Roaccutane). Ook bepaalde auto-immuunziekten, zoals Lupus Erythematodes, zijn een contra -indicatie.

HOE VAAK EEN BEHANDELING MET "MASQUE LUMIERE"?

Optimaal is een kuur van 10 behandelingen, waarvan 2 behandelingen per week.

SERUM LUMIERE

De huid kent drie belangerijke eiwitten: Collageen, Elastine en Filaggrine. Het Masque Lumiere zorgt voor de aanmaak en het behoud van Collageen en Elastine. Serum Lumiere geeft de aanmaak van het epidermale Filaggrine een enorme boost, die nodig is voor het optimale resultaat van de behandeling met het masker, "Masque Lumiere". Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van het Serum Lumiere. Dit serum bevat Hyaluronzuur en het Filaggrine- verhogende extract uit Fagus Sylvatica. Samen zorgen deze voor een optimaal gestructureerde vochthuishouding in de bovenste lagen van de huid. Dit creeert een mooie huidbarriere, waar het licht gelijkmatig door naar binnen kan vallen, om de diepere lagen van de huid te bereiken. Zo krijgt u een optimaal egaal resultaat.


ROOD LICHT (650 -700 nm) VERJONGEND ANTI-AGING

Het actieve rode golflengtegebied van 650 - 700 nm dringt het diepst in de huid door en zorgt voor de verminderde afbraak van Elestine in de extracellulaire matrix van het bindweefsel van de huid. Tevens zorgen deze golflengtes voor een verhoogde productie van pro-collageen en collageen in de huid. De gehele conditie van het bindweefsel wordt zodoende verbeterd, waardoor de huid een krachtige impuls krijgt om zich te verjongen en te herstellen.    

Verhoogt de productie van collageen en elastine 
Vermindert fijne lijntjes 
Verbetert de huidtextuur en huidteint 
Verhoogt de natuurlijke hydratatie van de huid 
Stimuleert de bloedsomloop en lymfevaten 
Herstelt optimale celfunctie 
Helpt bij zwelling en inflammatie

GROEN LICHT (525 - 550 nm) LITTEKENS EN WONDGENEZING, HYPERPIGMENTATIE

Groen licht wordt o.a. gebruikt om hyperpigmentatie in de huid aan te pakken. De groene frequenties worden geabsorbeerd door de melanocyten, die in de onderste lagen van de epidermis van de huid liggen. Melanine-clusters in de huid worden zo na verloop van tijd afgebroken. In de dermale lagen, die net onder de basale laag in de huid liggen, zorgen de groene frequenties voor herstel van de huid, nodig bij wondgenezing en littekens.  

Kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid 
Vermindert bestaande pigmentatie 
Verbetert de huidteint 
Neutraliseert, balanceert en kalmeert de huid 
Zeer effectief bij behandelen van roodheid - inclusief rosacea

BLAUW-VIOLET LICHT (430 - 450 nm) ACNE,  ZUIVERTEN

De blauwe golflengten zijn actief tegen acne door het antimicrobiele effect dat ze hebben op de Pro-pionibacterium Acnes. Het blauwe licht heeft een interactie met de zgn. Porphyrines, essentiele moleculen voor deze bacterie. Door deze moleculen massaal "aan te slaan" met blauw licht, ontploffen deze als het ware en gaat de bacterie dood, zonder dat de huidcellen er last van hebben. Immers, blauw licht is voor ons "gewoon". 

Heeft krachtige antibacteriële werking 
Vernietigt de p.acnes-bacterie 
Reguleert de natuurlijke olie- en talgproductie 
Verbetert de huidtextuur van de acne gevoelige huid