KLAPP COSMETICS

KLAPP KENNISMAKINGSBEHANDELING                                                
€   45,00
PUBERBEHANDELING                                                                         €   45,00
ASA PEEL - FRUITZUUR BEHANDELING  TREATMENT€   98,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen) € 280,00

Bevrijden van verdikte hoornlaag, krachtige stimulatie celdeling, prachtig resultaat , verhelderen van pigmentvlekken en stimulatie van collageen en elastine productie.

A CLASSIC  RETINOL  THERMO FACE GYM  TREATMENT€   85,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)
€ 245,00


Vitamine A is van belang voor de structuur en functioneren van de huid en heeft een stimulerend effect voor de rijpere huid.
Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd.

CAVIAR POWER - KRACHT EN HYDRATATIE  TREATMENT€   85,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)€ 245,00

De Caviaarbehandeling is een instituutbehandeling met hoogwaardige werkstoffen, speciaal voor de droge, gestreste en geregenereerde huid.

REPAGEN EXCLUSIVE - RIJKE ANTI-AGING  TREATMENT
€   98,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)
€ 280,00Het geheim van REPAGEN® EXCLUSIVE zit in de high-tech ingrediënten.  Ze beïnvloeden de drie huidlagen – en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau.


HYALURONIC - EXTREME HYDRATATIE MET HYALURONZUUR  TREATMENT
€   85,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)
€ 245,00


Anti-aging met diepgaande hydratatie door middel van een hoog en laag  moleculair Hyaluronzuur waardoor deze dieper in de huid komt en daardoor zichtbaar resultaat geeft.


A  CLASSIC   - POWER BOOST  ANTI-AGING  TREATMENT
€   98,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)
€ 280,00

De complete anti-aging behandeling voor de rijpere huid.
A Classic Power Boost Treatment biedt u een innovatieve, complete anti aging behandeling met overtuigende resultaten.
De huid wordt ontgift en intens gehydrateerd, rimpels en lijnen kunnen worden verminderd en cellen zich regeneren - voor een vol en fris huidbeeld.


C  PURE  ANTI-AGING  TREATMENT                                                                                 €   98,00
Kuur gelaat 3 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)                  € 280,00

Vitamine C is even belangrijk als zuurstof. Deze antistressvitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten, stimuleert de consolidatie van collageenvezels in het bindweefsel en gaat vochtverlies tegen.  Zorgvuldig geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten hebben  een vochtinbrengende werking en verlenen de huid veerkracht  en elasticiteit. Een verzorging met een kalmerende, egaliserende  en antibacteriële werking. Door de stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad,  jong en fris uit.

 REPACELL - ULTIEME  ANTI-AGING                                                                           €   85,00
Kuur gelaat 4 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)                                   € 320,00

Vertraagt de cellulaire huidveroudering door ontgiftende en levensverlengende eigenschappen voor de cel. Bouwt een verstevigende, hydraterende beschermingsfilm op de huid.

KLAPP COSMETICS 

In 1979 sticht Gerhard Klapp de firma KLAPP Cosmetics GmbH. Gerhard Klapp, die al sinds 1974 werkzaam is als natuurgeneeskundige en celtherapeut, voorstander van de TCM (Traditional Chinese Medicin), stichter en beheerder van de Klapp Group en erkend boekauteur zet zich al bijna 35 jaar in voor het onderzoek van resultaatgerichte anti ageing en beautyconcepten en past zijn enorme kennis, op het gebied van fysiologie, anatomie en accupunctuur, toe in zijn onderneming.

Met meer dan een kwart eeuw ervaring hebben de KLAPP laboratoria uit moderne, hoogtechnologische werkstoffen en uit de oudheid gekende, natuurlijke ingrediënten - betrouwbare preparaten, behandelingen gecreëerd, die optimale resultaten garanderen. De kerngedachte van de KLAPP-filosofie BEAUTY & WELLNESS brengt je naar een wereld waar de moderne mens zijn levenskwaliteit verhoogt en zijn vrije tijd zinvol spendeert in de handen van een gekwalificeerde BEAUTY-en WELLNESS specialist.

Door de dagelijkse confrontatie met allerhande huidproblemen is Gerhard Klapp gespecialiseerd in het professioneel behandelen van deze problemen. Dit maakt Klapp Cosmetics tot ideale partner van de schoonheidsspecialiste.


REPACELL®

De wetenschappelijke kant van schoonheid

Jeugdigheid begint in het DNA. Aan de basis van de REPACELL®- serie ligt de met de Nobelprijs bekroonde ontdekking van het enzym telomerase. Zoals wellicht bekend bevinden zich in de celkern chromosomen. Deze gelden als opslagplaats van erfelijkheidsmateriaal, hebben de vorm van een X en dragen in hun DNA het bouwplan van het leven. Aan de uiteinden van de chromosomen bevinden zich de zogenaamde telomeren. Recent heeft men ontdekt dat in gezonde cellen bij elke celdeling een deel van het erfelijkheidsmateriaal verloren gaat. Met andere woorden, de chromosoomuiteinden (telomeren) worden met de tijd steeds korter. Dit houdt een natuurlijke eindigheid van de cellen in, in die zin dat ze verouderen en uiteindelijk sterven. Deze wetenschap speelt een wezenlijke rol in het verouderingsproces en hier verschijnt het enzym telomerase ten tonele. Dit enzym kan het verouderingsproces omkeren aangezien het over de mogelijkheid beschikt steeds weer erfelijkheidsmateriaal aan de chromosoomuiteinden toe te voegen en de cellen op die manier ‘quasi’ onsterfelijk te maken.

EEN NIEUWE HUID GRAAG!

U wordt ouder en dat laat uw huid duidelijk merken: ze verliest haar fijne structuur, rimpels worden dieper, de huid verdikt en de verzorging van de onderste huidlagen wordt moeilijker. De huid wordt moe, oneffen, vlekkerig en ze verliest haar gezonde glans.

Intensive Klapp behandelingen gaan deze symptomen gericht tegen. Doe een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën . De basaallaag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe, frisse en beschermende hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt haar normale dikte terug.