HARSEN

Oksels€ 17,50
Bikinilijn€ 25,00
Onderarmen€ 20,00
Hele armen€ 30,00
Onderbenen€ 23,00
Onderbenen + bikini + oksels€ 60,00
Bovenbenen€ 25,00
Achterkant bovenbenen€ 15,00
Hele benen€ 42,00
Hele benen incl. bikini line€ 58,00
Hele benen incl. bikini line + oksels€ 70,00
Rug + schouders€ 27,00

ALGEMEEN 

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- of gezichtsharen met behulp van een kleverige substantie. Bij harsen wordt een haar inclusief haarwortel verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid, afhankelijk van de groeifase waarin de haar zich op het moment van harsen bevind. Na het harsen komen de haren terug met een zachte (haar)punt boven het huidoppervlak, zodat er –in tegenstelling tot scheren- geen harde stoppel ontstaat. Aangezien haren zich in verschillende groeifasen bevinden, is het effectief het te behandelen gebied twee keer in korte tijd te harsen, zodat de haren over een langere periode wegblijven.

BEHANDELING EN NAZORG

Na het harsen kan de huid door irritatie rood gekleurd zijn. Ook kan het aspect van de huid bobbelig aanvoelen, doordat de poriën door irritatie opzwellen. Deze huidreacties verdwijnen doorgaans binnen enkele uren tot een dag na de behandeling.

U hoeft geen speciale voorbereidingen te treffen voor de behandeling. Wel is het van belang dat u na de harsbehandeling tot 48 uur niet blootgesteld wordt aan uv-straling en zonnebank. Door het harsen ontstaan namelijk hele kleine wondjes, die door contact met uv-straling (blijvende) pigmentatieverschillen kunnen geven.

Na het harsen van het lichaam is het belangrijk de huid regelmatig te scrubben, hierdoor wordt voorkomen dat de nieuwe haartjes in gaan groeien. Het gebruik van geparfumeerde crèmes wordt afgeraden zolang de huid irritatieverschijnselen vertoont, aangezien deze hierdoor kunnen versterken.