BIOSLIMMING

De Bioslimming methode van Provence Cosmetics uit Frankrijk onderscheidt zich van de traditionele body wraps op de markt door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten.

Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Daarnaast heeft de behandeling een hydraterende en huidverstevigende werking. De Bioslimming gebruikt hoge concentratie van hoge kwaliteit actieve ingrediënten: essentiële oliën, planten extracten, hoge cafeïne concentraties en algen extracten net als beide thermale componenten (koud & warm).  Het afslankende en vetverbrandende proces werkt nog 12 uur na de behandeling door.

BIOSLIMMING BODYWRAP120,00
Kuur Bodywrap 6 x behandelingen (om de ca. 8-10 dagen)588,00

Gebruiksaanwijzing Trio Home Set

Gebruik de Trio Home set zo vaak als je wilt, behalve op de dag van de salonbehandeling zelf.
*Bioslimming Home Trio Set heeft door zijn essentiële oliën is geweldig voor jouw huid, dus laat het zo lang als je wilt intrekken. Indien u een gevoelige huid heeft adviseren wij u om na 3-4 uur te gaan douchen.

BIOSLIMMING BODYWRAP TRIO HOME SET                       150,00

ACTIVE SLIM GEL (NR. 1)

   

Active Slim Gel pakt effectief cellulitis aan, verstevigt de huid en activeert en stimuleert vetverbranding en aanmaak colageen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt.

Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog  met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben.

ACTIVE SLIM CREAM (NR. 2)

De Active Slim crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect en toont en modelleert het lichaam.

Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug.

Gebieden: Active Slim crème biedt is een doorbraak in het verminderen van hardnekkig vet op de heupen, buik, taille en armen. Verminderd striae. Dit is de warme creme, altijd hierna Ultra Slim Effect nr. 3 (koude component) overheen aanbrengen.

ULTRA SLIM EFFECT (NR. 3)

Ultra slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.

Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.

Gebieden: Alle gebieden die behandeld zijn: benen, billen, buik, rug en armen. Dit is de koude gel. Deze wordt altijd gebruikt in combinatie met gel nr. 1 en creme nr. 2.

WAT IS BIOSLIMMING?

Bioslimming is een prijswinnende afslankende behandeling door Provence Cosmetics. Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulitis en verstevigd de huid. Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelingen voor thuis: Trio Home Set.

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

De salon behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème ingemasseerd vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan. 

In de tweede fase wordt de folie verwijderd en de Ultra Slim Effect gel wordt ingemasseerd. Deze gel voelt koud aan en veroorzaakt vetverbranding en drainage. 

HOE WERKT BIOKLIMMING?

Bioslimming is een unieke formule die combineert 4 verschillende crèmes /gels. De ingrediënten van Bioslimming zijn planten en algen extracten, pure essentiële oliën, cafeïne en thermo agenten zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulitis en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 weken.Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Hoemcare producten.

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt ingemasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de ingrediënten van de producten zeker op de huid blijven en niet op kleding of handdoeken.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere toonaangevende Body Wraps op de markt?

Bioslimming is een revolutionair product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten. Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies op treedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee, tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken. Bioslimming gebruikt actieve ingrediënten om lipolyse te bevorderen (vetverbranding van de tweede laag van de huid).